Aktiviteter

Våra gäster kan komma till oss och njuta av lugnet och stillheten. Och samtidigt uppleva äventyr med våra samarbetspartners med fokus på naturen.

Ett minne för livet. Ute i skogen väntar många spännande aktiviteter - trialbana med 4-hjulsdrivna fordon och bandvagn varför inte pröva din balans på stocken.

Ute i skogen finns en vedeldad timmradbastu byggd över bäcken. Det är bara att slänga sig i när du vill svalka dig. Här finns också en timrad 1700-talsstuga Torpet vid bäcken där vi tillreder en exklusiv måltid över öppen eld och avnjuter det hela i skenet från levande ljus till spraket från elden i öppna spisen.

 

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda hundspann, häst och släde, kajak paddling, forsränning, cykla, höghöjdsbana, vin/whisky provningar, massage

Fiskelyckan Sommar - Prova att håva sik vid Neupolaforsen enligt de gamla fisketraditionerna. Fika och kokkaffe vid elden.
Pris 625:-/person Tid: ca 2 timmar
Besök omgivnigen - För dig som vill komma ut i naturen
Vi tar en promenad, vädret får bestämma färdriktning och mål. Vi gör upp eld och kokar kaffe och förhoppningsvis finner vi nått gott i ryggsäcken som kan avnjutas till kaffet.
Pris från: 430:-/person Tid: ca 2 timmar