Sverige – Swedish Lapland – med omedelbar närhet till Kalix älv

en mindre familjär anläggning

i ren och säker miljö avskalat

från stora människomassor

Vi har fina lokaler för ert Event konferens

- Söker ni Tid för reflektion?

- Vill ni mötas i unik miljö?

- Har ni krav på avskildhet?

- Vill ni ha ostörd tid?

 

Bo bekvämt, avskilt mitt i naturen

Här kan ni mötas i helt unika miljöer. Alldeles vid älven har vi en lokal där ni kan blicka ut över vattnet. På höjden har vi Hemgården, ett stort rustikt grått hus med vita stora fönster, de är så mäktigt. Känslan när man kliver in och möts av rustika timmerväggar, grova träplank till golv och stora rum med fint ljusinsläpp. Våra gäster säger att de möts av ett fint lugn, en känsla som känns i hela kroppen.

Våra lokaler kan förstås möbleras upp på olika sätt utifrån ert behov och vi erbjuder också modern teknik och mobil uppkoppling.

Hos oss kan ni också få utrymme för avkoppling i lugn harmonisk miljö. Njut av lyx och service med naturens element alldeles intill. Bo i stugor vid älvkanten eller i våra hotellrum som också ligger vid älven. Föredrar ni skogens sus och äldre hus med atmosfär så ska ni bo i lantgården på höjden 200 meter från älven. Här finns flera stora hotellrum med ljusinsläpp från tre håll. Huset är inrett med äldre möbler och fina secondhand fynd.

Ta en promenad längs älven och kom sedan in och värm er i vår vedeldade bastu. Eller bara sätt er en stund tillsammans framför elden i relaxavdelningen. Även här kan ni blicka ut över älven och tillåta dig att fångas av dess mäktighet, och samtidigt höra spraket från elden i bakgrunden.

Vår restaurang Älvkanten erbjuder god service i lugn, familjär miljö och vällagad mat från lokala och ekologiska gårdar.

Om vädret tillåter tänds en eld vid älvkanten. Här är det populärt att sitta och ta in kraften som den mäktiga älven ger.

 

 

 

Älven - Max 20 personer

Hemgården - Max 60 personer

Biografen - Max 80 personer

Aktivitetskonferens allt från en stillsam skogspromenad med kaffe som kokas över elden till häftigt äventyr.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda höghöjdsbana, hundspann, forsränning, besök av getfarm.

Hör av dig så kan vi hjälpas åt att fixa just ert unika besök.